Om Bagmanden

Dette er min personlige blog.

Her skriver jeg løbende om det, der begejstrer, glæder, bekymrer, frustrerer, irriterer, fascinerer mig.

Noget af det, der interesserer mig allermest er forholdet mellem mennesker og medier. Måderne vi bruger medier – gamle såvel som nye. Hvad betyder de i vores dagligdag? Hvorfor opstår der ekstreme hypes om visse nye mediefænomener? Hvordan kan vi drage nytte af forskellige medieformer?

Disse og mange andre spørgsmål vil jeg ikke besvare, men forsøge at forholde mig nuanceret til. Desuden vil jeg løbende kommentere på oplevelser og erfaringer fra mit arbejde i Play Consulting med at få nuanceret stereotyperne forbundet med computerspil og samtidig få computerspil bragt ind i folkeskolens undervisning. Det er min helt store passion.

Jeg forsøger at lade alle mine handlinger orientere sig mod mit ideal om “fri viden” og udstrakt vidensdeling. Jeg gider ikke holde viden for mig selv – det er både kedeligt og ukonstruktivt. Ingen “vidensprotektionisme” her. Netop derfor vil jeg også hellere end gerne høre fra dig – både her og via Play Consulting. Hvad enten du sidder med spørgsmål, kommentarer, kritik eller noget fjerde – så giv din mening tilkende. Kun gennem dialog bliver vi alle klogere.

Med håb om, at min blog kan være kilde til inspiration, irritation eller oplysning – det må bare ikke være ligegyldigt.

Mathias Poulsen

Skriv til mig!


Reklamer

One thought on “Om Bagmanden

 1. Kære Mathias

  Jeg har lige læst dit indlæg om “Brænd bøgerne”.

  Spændende læsning. Jeg vil prøve at se lidt mere på hvad du skriver. Jeg kan se ud fra din profil at vi har et overlap i interesse felter…

  Jeg er lærerstuderende ved Den frie Lærerskole, hvor jeg er uddannet Medielærer (jeg arbejder også på Rantzausminde Efterskole der er en Demokrati og MedieEfterskole)

  Jeg var i sommers til GLS 4.0 Games Leaning and Society i Madison Wisconsin (http://www.glsconference.org/2008/index.html) Her mødte jeg Jim Gee og Katie Salen som du måske har stiftet lidt bekendt skab med i dit arbejde.

  Jeg ville blot give mig til kende og at jeg kunne forstille mig at der kunne være noget der ville spædende vi kunne udveksle.

  Progressivt

  Erik

  Erik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s